Tor

Så är det då äntligen dags. Jul. Jul i år igen. Tiden går fort. Känns som igår när man nu återigen far runt och handlar julklappar,
julmat, något till sillen etc.
Helen och jag bestämmer oss återigen, för vilken gång i ordningen, att detta är absolut sista julen med så mycket mat och klappar. Nästa år skall vi dra ner……

Nu skymtar vi slutet på 2015 men ser man tillbaka aldrig så lite, så har vi ju ändå haft ett fantastiskt höstväder, nästan sensommarväder, så här långt i alla fall fram till julveckan och det verkar ju fortsätta.

2015. Ett år då Domsands Båtsällskap firade 50-årsjubileum. 50 år av ständig utveckling av engagerade människor som lett fram till den fina hamn vi har idag. Fingals hamn icke att förglömma.

Arbetet med jubileet leddes av festgeneral Jonas Bengtsson med god hjälp av Magnus Lind. Vill nog påstå att den 5 september, dagen då vi firade klubbens 50 år blev en formidabel succé. Alla aktiviteter under dagen fungerade klockrent, alla inblandades fina insatser. Dagen inleddes med en seglingsregatta följt av prova på-trollingfiske, prova på jollesegling, sjöräddning på plats, skattjakt för barnen ledda av otäcka sjörövare, tipspromenad, mycket folk och gott humör.

Vill också framhålla våra fantastiska sponsorer som med sina bidrag gjorde detta möjligt.

  • Peter Hult
  • Runes Bil

Samt våra guldsponsorer, dvs. bidrag >5000kr

  • Ahlins i Habo
  • K2 Comfort AB
  • Inter Furnline
  • Contrast Group AB
  • Elektroteam i Jönköping AB

Dagen avslutades med en hejdundrande fest i vårt klubbhus. Kul underhållning och god mat. Man kan stapla superlativerna på varandra men alltihop var just….. klockrent. Uppvaktning och minnesvärda gåvor från Sveduddens båtklubb och Jönköpings segelsällskap, gåvor som nu pryder sin plats i vår entre.

Säsongen avslutades med Novemberblåsan, ett fint initiativ av Magnus Lind med en regatta för RC-båtar, där intäkterna oavkortat gick till fonden mot prostatacancer. Även här vill jag tacka Ahlins i Habo för den fina sponsringen.

Avslutningsvis vill jag önska er alla en Riktigt God Jul och en fin avslutning på 2015, så ser vi fram mot ett fint båtår 2016.

Båthälsningar Tor Erlandsson