Klubbmästerskap Arkiv

Alla 7 team/båtar vägde in godkända fiskar.

14 fiskar varav 11 var rödingar och 3 öringar vägdes in denna junidag. Det var en nytt grepp att ha klubbmästerskapet tidigare än augusti detta för att det har varit dåliga fångster i augusti under flera år men bättre på vår och försommar. Det var en fin dag på Vättern med vind från väster och det var 7 båtar som kom till start. Förutom att det var väldigt roligt att alla fick fisk så fick vi se tre granna öringar som Team Embla hade fått upp i Jönköpingsviken. Alla öringar var tagna på löja med imponerande totalvikt på 10,1 kg och den största på 4,6 kg.
Efter att det segrande laget hade uppmärksammats så bjöds det grillad korv från den nya gasolgrillen. Nästa tävling i serien är 16 juli och då finns det två möjligheter att starta antingen från Domsand eller Fingals hamn.

Team Embla med två fina öringar
Ett gäng glada fiskare med priser från vår huvudsponsor Jaktia och andra sponsorer.

19 juni 07:00 till 15:00.

Tävlingen är öppen för alla som är medlemmar i Domsands båtsällskap och det kostar 100 kr/team. Det team som väger in mest fisk blir klubbmästare och får halva prissumman. Det team som fångar största fisk enligt nedan vinnaer andra halvan av prissumman. Fångsten får vara max tre fiskar (max två rödingar) av arterna röding, öring, lax och sik. Måtten måste överstiga enligt följande:

Roding 52 cm

Öring 52 cm

Lax 62 cm

Sik, inget minimi mått

Anmälan och betalning (Swish) görs till Martin Mellqvist 073-06 10 773.

Regerande mästare för 2021 är Team Embla.

Genomfördes 4 september mellan klockan 8-16. Vinnaren är det team som väger in max tre godkända fiskar av arterna röding, lax, sik eller öring. Detta KM hade flyttats fram men genomfördes under en kräftfiskehelg och nordanvind. Trots detta var vi fem båtar/team som deltog. September är en svår tid att fånga godkänd fisk och det lyckades endast Team Embla med.
Team Embla blev klubbmästare i trolling i Domsands båtsällskap för 2021. Hatten av för Roger, Emma och Johan som ingår i besättning hos team Embla.

Utgång inför start

Johan i Team Embla har full koll på spöna

Tidigare KM vinnare

Förteckning av klubbmästare och största fiskar som har fångats under tävling.